Coronavirus en EKKO

EKKO is weer open! In het kader van de laatste persconferentie kan EKKO weer volop concerten en clubnachten organiseren. Per 23 maart 2022 is het voor programma's in EKKO niet meer nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien. Ook hoeft er geen afstand meer gehouden te worden en is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Kijk hier voor onze hele agenda.

---------------

Heb je tickets voor een show die verplaatst is? Je tickets zijn automatisch geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op deze datum dan kun je het restitutieformulier invullen. Op het mailadres waarmee de tickets gekocht zijn heb je alle informatie ontvangen. Is de show waarvoor je tickets had afgelast dan heb je ook een mailtje ontvangen met de nodige informatie. We verzoeken je het restitutieformulier in te vullen ook als je je ticketgelden wilt doneren. Let wel op, we kunnen enkel de hele transactie restitueren en geen losse tickets. 

Geen mail ontvangen? Check even de spambox en mocht ook daar niks binnen zijn gekomen neem dan even contact met ons op via info@ekko.nl

Coronavirus en EKKO

ma 14 09 2020

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: