HIER IS EKKO: ONS 35 JARIG JUBILEUM

Waar is EKKO? Gingen we nou links- of rechtsaf? Verdwalen is niet meer nodig. EKKO is overal in 2021. We zijn jarig en willen jullie weer opzoeken. Scan de QR-codes door de hele stad en ervaar de muziek in 360 graden om je heen. 

HIER IS EKKO: ONS 35 JARIG JUBILEUM

Vanuit de Bemuurde Weerd bouwen we vanaf 1986 aan een netwerk aan showlocaties door de hele stad, verwelkomen we alles van post-punk naar avant-ska en van four-to-the-floor naar polyritmes. Inmiddels is EKKO 35, in de bloei van haar leven. Maar dan wel met een gesloten pand. Ons krijg je echter niet zomaar weg uit deze stad. We willen met jullie meemaken. Er weer bij zijn. Met steun in de rug van iedereen die ons liefheeft en, bovenal, samen met een paar van de fijne artiesten uit onze stad en omstreken. 

Kom ons opzoeken, het is niet moeilijk. Wij zorgen dat je krijgt waarvoor je altijd kwam: muziek, variatie, inspiratie, interactie, de zin én mogelijkheid om te dansen. Bands en dj’s die we liefhebben doen de rest: zij doemen op uit de grond van Utrechtse pleinen, gebouwen en straten. Virtuele concerten in verschillende soorten en kleuren die iedereen individueel en op gepaste afstand kan zien. Deze zijn te zien via QR-codes, verspreid op posters en vlaggen door de hele stad. Aan dit project werken verschillende bands en dj’s uit Utrecht en omstreken mee zoals EUT, Paceshifters, SiNNiWAVi en Shug La Sheeda. Het enige dat daarvoor nodig is? Jij en je telefoon. Blijf vooral out there, want er komt nog veel meer moois aan. Hier is EKKO.

do 22 04 2021

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: